Webwinkels

Kies een categorie

Categorie - Wijn


In onze winkel in Hoofddorp hebben wij meer dan 500 soorten wijn en distillaten. Vanuit onze passie voor wijn, en enthousiasme om dit over te brengen, geven wij altijd extra aandacht aan onze klanten. Ons team bestaat uit wijn- en whiskyfanaten met een grote kennis van onze producten, waaronder twee registervinologen die hun passie en kennis inzetten om onze klanten te blijven verrassen.
Uit het brede en gevarieerde assortiment van wijnspeciaalzaak ‘De Wijnschuur’ hebben wij een speciale selectie gemaakt zodat u nu ook onze heerlijke wijnen online kan bestellen! U vindt hier de pareltjes uit De Wijnschuur; wijnen van over de hele wereld, van huiswijn tot top wijn en veel exclusieve eigen import wijnen!
Druivenstok staat voor verkoop van heerlijke wijnen met een goede prijs/kwaliteitverhouding. 
* Gemakkelijk online je wijn bestellen en dan persoonlijk door mij thuis of op de zaak bezorgd krijgen. 
* Je kunt ook relatie -en/of kerstgeschenken bestellen bij Druivenstok. Op de cadeaupagina staan samengestelde pakketten, maar uiteraard kan je ook pakketten op maat bestellen. 
* Daarnaast verzorg ik een basis wijncursus, wijn-en spijscursus en wijnparty's. Bij de wijnparty geen avond vol met stoffige theorie, maar gezellig doen waar het om gaat....... PROEVEN en ondertussen voorzien worden van achtergrondinformatie over de diverse wijnen. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact.

Sinds september 2014 ben ik register vinoloog en voorzie ik je graag van heerlijke wijnen! 

Webwinkel welk onderdeel is van Wijnbar Bij de Mannen.