Winkels

Hoofddorp
Wijn, rose, port, sherry, dessert mouserend, cursussen, proeverijen, vergaderen
Vandaag gesloten
Overveen
Toegankelijk, fris, modern, maar toch een beetje klassiek. Wij specialiseren ons in wijnen uit de “oude” & “nieuwe” wereld. Naast onze specialisatie bestaat ons assortiment uit wijn, champagne, likeuren, cognac, whisky, kerst- en relatiegeschenken. Middels het bovengenoemde assortiment willen wij een kwalitatief hoogwaardig aanbod bieden tegen een scherpe prijs. Met persoonlijke en oprechte aandacht, deskundig advies en bezorging in de regio streven wij naar uitstekende service voor de klant. Door diverse wijn- en spijsproeverijen, zowel in de winkel als bij de klant, willen we een actieve rol spelen in Overveen en omstreken.
Vandaag gesloten
Amstelveen
De Wijnschuur voert een breed en gevarieerd assortiment van ruim 900 verschillende soorten wijn afkomstig uit diverse wijnlanden zoals: Frankrijk, Italië, Spanje, Zuid Afrika, Chili, Argentinië, Nieuw Zeeland, Australië, Amerika, Portugal, Libanon en Duitsland.
Vandaag gesloten
Hoogland

Wijn
Spijs
Wijngeschenken
Cadeaubonnen
Olijfolie
Glaswerk

Vandaag gesloten
Amstelveen

In het hart van Amstelveen, gelegen aan de Amsterdamseweg 160, bevindt zich Wijnhandel Henri Bloem. Sinds oktober 1995 zijn wij gevestigd in een prachtig historisch pand dat dateert uit 1924. Een pand met allure dat de kwaliteit en het serviceniveau dat wij nastreven op het gebied van wijn weerspiegelt.

Wat dat betreft hebben wij een reputatie hoog te houden. Niet alleen wordt Wijnkoperij Henri Bloem door velen beschouwd als een van de bekendste wijnhandel in de regio, echte fijnproevers rekenen ons bedrijf bovendien tot de beste wijnhandel van Nederland. 

Vandaag geopend van tot 16:00
Utrecht

Direct aan het Domplein is sinds 1 juli 2014 Utregs Wijnhuis gevestigd. In het prachtige karakteristieke pand prijkt een gevelsteen boven de voordeur met de tekst: ‘Hier woonde Anna Maria van Schurman’. Zij was de eerste vrouwelijke student in Nederland en Europa aan de Utrechtse Universiteit die in 1636 werd gesticht. Een pand met historie dus.

Daarnaast is er ook een prachtige wandelroute te volgen langs de winkel. Een onderdeel daarvan is de maar liefst 112 meter lange stalen lijn in de pleinvloer Achter de Dom die de oorspronkelijke Romeinse castellummuur markeert.

Vandaag gesloten
Hilversum

Hét Gooise adres voor Bourgondiërs

Wij hebben een passie voor wijnen. Dat willen wij graag met iedereen delen. Daarom kunt u bij ons terecht voor een ruim assortiment aan wijnen en gedistilleerd. Ondernemen zit Edwin van den Berg in zijn bloed. Edwin heeft als vinoloog en liquorist al vele jaren met veel passie en enthousiasme in de wijnhandel en groothandel gewerkt.

Vandaag gesloten
's-Gravenhage

Eén van de fijnste wijnwinkels van Nederland. Dat is waar we bij Marius naar streven. In onze wijnwinkel in Den Haag (sinds 2005), in Wassenaar en in onze webshop Mariuswijn.nl. Wijnwinkel Marius is een plek van en voor wijnliefhebbers, met een collectie wijn waar we trots op zijn, die we direct bij de wijnmakers zelf proeven én inkopen. Wijn van toegewijde kleine en grote wijnhuizen. Van wijnmakers die geloven in wat ze maken, gepassioneerd zijn om iets bijzonders te creëren. Het aanbod in onze wijnwinkels is net zo breed en gevarieerd als ons smaakpalet. Bij Wijnwinkel Marius vind je wijnen uit de oude en de nieuwe wereld, van eenvoudige plezierige en gemakkelijke wijnen die je elke dag zou kunnen drinken tot complexe wijnen met een diepgang en finesse voor speciale gelegenheden, als wijncadeau of jubileumwijn. Naast mooie wijnen vind je bij Wijnwinkel Marius ook een groeiend assortiment saké van hoge kwaliteit.

We helpen je graag de juiste wijn of saké voor het juiste moment te vinden: van een snelle doordeweekse fles, een bijzondere saké tot een uitgebreide reis door de wijnwereld. Elke vrijdag en zaterdag staan er in onze winkels flessen open om te proeven en regelmatig ontvangen we wijnmakers in de winkel voor een proeverij. In onze webshop is de hele collectie wijn en saké die Marius biedt terug te vinden én te bestellen. Wij bezorgen de wijn zo snel mogelijk, desgewenst in cadeauverpakking. In onze winkels helpen we graag persoonlijk. Liefst zo goed mogelijk. Omdat we nu eenmaal één van de fijnste wijnwinkels van Nederland willen zijn. Welkom bij Marius.

Vandaag gesloten
Alkmaar

Ik ben Gjalt de Vries, eigenaar van Wijnhandel BeauVin in Alkmaar, een (online) wijnwinkel voor liefhebbers in de buurt van Alkmaar, Noord-Holland en zelfs tot ver daarbuiten. Bij BeauVin koopt u zowel een heerlijke fles voor een gezellige borrel als een goed glas wijn bij een mooi diner. Het is voor mij en mijn medewerkers een sport om mensen tevreden naar huis te laten gaan. Vertel wat u nodig heeft, en wij geven u advies waar u wat aan heeft. Zonder dikdoenerij, want onze wijnen hebben dat niet nodig.

Vandaag gesloten
Haarlem

Wine By Bas is de huiskamer voor de wijnliefhebber! 

Voel je thuis in de winkel en laat je inspireren. Deel je passie of kom lekker kletsen over wijn. Wil je meer leren over wijn. Volg dan een van de cursussen die wij aanbieden. Regelmatig zullen wij ook een fles wijn opentrekken zodat je kunt proeven. Al dan niet onder het genot van livemuziek of kunst van een lokale artiest.

 Je kan bij ons terecht voor een passend advies of een heerlijk betaalbare huiswijn die net te luxe is voor de supermarkt. Ben je meer een liefhebber uit het hogere segment of iets sterkers? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wine By Bas wil jouw favoriete wijnmoment vergroten. Dit doen we door een passend en goed advies te geven en onze passie voor wijn te delen. Al dan niet met een flauwe grap tussendoor. Daarbij willen wij je zintuigen prikkelen en je nog enthousiaster maken over wijn. Door de verborgen parels uit de onbekende gebieden naar onze huiskamerwinkel te halen. 

We zien je graag bij ons over de vloer.

Vandaag gesloten
Haarlem

Nog altijd is de wijnwinkel in de Gierstraat in Haarlem dé plek waar je in een ongedwongen sfeer kunt rondkijken, wijnadvies kunt krijgen en proeven. We heten je graag welkom in onze mooie winkel en in de sfeervolle, historische wijnkelders!

Lange tijd werd er vanuit gegaan dat Wijnkoperij Okhuysen in 1867 werd opgericht en sinds de oprichting in de Gierstraat heeft gezeten. Enige tijd geleden is ontdekt dat de heer F. Okhuysen in 1862 al een wijnhandel voerde op de Bakenessergracht in Haarlem. J.A. Okhuysen verhuisde de zaak in 1867 naar de huidige locatie in de Gierstraat, zo getuige een steen met dit jaartal en een druiventros erop.

Vandaag gesloten
Rotterdam

Wijnhandel Jan van Breda is een Rotterdams familiebedrijf dat in 1902 is opgericht door onze overgrootvader. Momenteel staat de vierde generatie aan het roer. Wij zijn een klein en servicegericht wijnhandelshuis waar particulieren, bedrijven en horeca terecht kunnen voor mooie en unieke wijnen- veelal verrassende wijnen van kleinere kwaliteitswijnhuizen die wij rechtstreeks importeren.

Ons pakhuis op de Westerkade geldt hierbij als onze opslag maar is tevens onze winkel. Men kan hier van dinsdag t/m zaterdag terecht om wijnen te kopen (per fles / per doos). Tevens verzorgen wij ook hier onze gespecialiseerde wijnproeverijen. Als traditioneel familiebedrijf staan waarden als kwaliteit en service natuurlijk hoog in het vaandel. Wij vertellen u graag nog wat meer over ons.

Vandaag gesloten